Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Retourneren

Retourneren / Ruilen

Niet tevreden met je aankoop of heb je je vergist? Geen probleem, bij Modegram heeft u 14 dagen ontbindingstermijn en 14 dagen retourtermijn.

Uiteraard mogen de geretourneerde artikelen niet zijn gedragen en niet zijn gewassen. Passen mag natuurlijk wel, maar doe dit altijd onder hygiënische omstandigheden. Zorg er tevens voor dat eventuele kaartjes nog aan de artikelen zitten en doe de artikelen weer terug in dezelfde verpakking. Bewaar artikelen nooit in een rokerige ruimte of een keuken.

Als de retour gestuurde artikelen niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen wij helaas de betreffende artikelen niet vergoeden.

Voor het retourneren van artikelen vragen wij je gebruik te maken van ons retourformulier. Deze kun je hieronder downloaden. Door gebruik te maken van dit formulier kunnen wij jouw retour zo snel mogelijk afhandelen.


 

De klant is zelf aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Wij geven daarom altijd het advies pakketjes te versturen met Post.NL. Hierdoor weet je zeker of het pakketje bij ons is aangekomen. Vraag op het postkantoor daarom altijd het verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is controleren wij deze op de volgende punten:
 
  • Artikelen mogen niet zijn gedragen (passen mag wel mits onder hygiënische omstandigheden)
  • Artikelen mogen niet zijn gewassen
  • Artikelen dienen te zijn voorzien van eventuele labels/prijskaartjes.
  • Artikelen dienen te zijn verpakt in de originele verpakking

Indien akkoord zal je aankoopbedrag binnen  zeven werkdagen teruggestort worden op het door jouw opgegeven bankrekeningnummer. Mochten er wel problemen zijn met de teruggestuurde artikelen dan ontvang je hier per e-mail informatie over.


Ruilen
Wil je graag artikelen ruilen voor een andere maat of andere kleur dan kun je dit ook aangeven op bovenstaand formulier. Wij verzenden opnieuw na ontvangst van de niet goed bevonden artikelen.

Uitzondering: Alle van siliconen vervaardigde artikelen kunnen niet geruild worden.


 
Retourneren stappenplan
  1. Download het retourformulier en print deze uit.
  2. Vul het formulier volledig in.
  3. Doe het retourformulier samen met je artikelen in de doos.
  4. Verzend je artikel(en) naar het onderstaande adres:
Modegram
Virulyweg 29h 
7602 RG 
Almelo 

 
Heb je nog vragen over het retourneren of ruilen van artikelen neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

/files/16955/editor/Shoeparadise_Retourneren.pdf
 
@